Maskinparken Sverige AB förvärvar bolag

Maskinparken Sverige AB förvärvar bolagen:

KS Maskiner AB

LMK Markvårdsmaskiner AB

Markvårdsmaskiner Öst AB

KTT Motor AB

Markvårdsmaskiner Väst AB

Parkmaskiner Kinna AB

Maskinparken Sverige AB förvärvar bolagen till 100%. Genom förvärven blir Maskinparken Sverige AB Sveriges största maskinleverantör inom grönytebranschen, med över 300 miljoner kr i omsättning. Genom förvärven kommer bolagen byta namn till Maskinparken.

– Vi ser fram emot att välkomna kunder och leverantörer till Maskinparken Sverige AB. Tillsammans kommer vi bli landets ledande och största leverantör av markvårdsmaskiner. Förvärven stärker möjligheten för oss att erbjuda nya och gamla kunder den bästa möjliga maskinlösning för sitt ändamål. Samtliga tidigare ägare av de förvärvade bolagen äger tillsammans aktierna i Maskinparken Sverige AB och satsar vidare under gemensam fana säger Thomas Lövström VD på Maskinparken Sverige AB.

Röster om Maskinparken:
”Det ska bli roligt att bli en del i en stor koncern och samtidigt behålla den lokala närvaron”
Roger Svensson anläggningschef på Maskinparken Malmö-Svedala.

”Efter många år i branschen känns det helt rätt för oss att ta nästa steg i utvecklingen, Det kommer gynna kunderna att det nu finns en större aktör i branschen som driver utvecklingen”
Peter Karlsson anläggningschef på Maskinparken Kinna.

”Det är ett naturligt steg att vi nu går sammanmed det tydliga syftet att vässa vårt kunderbjudande ytterligare och leda utvecklingen i branschen. Nu går vi en gemensam väg framåt!”
Michael Jansson anläggningschef på Maskinparken Stockholm.


För mer information, vänligen kontakta:
Thomas Lövström, VD Maskinparken. 010-15 16 100, thomas.lovstrom@maskinparken.se


Maskinparken Sverige AB
Maskinparken är ett innovativt och växande företag för professionella markvårdsmaskiner. Vi tillhandahåller maskiner, serviceverkstäder, servicebilar, butiker, reservdelar, utbildningar Med mera. inom vårt marknadsområde. Genom förvärven kommer vi nu kunna erbjuda marknadens bästa helhetslösning för den professionella användaren inom markvård. Vi sysselsätter ungefär 80 personer och vi hoppas att kunna växa väsentligt inom de närmsta åren.

 

Dela denna nyhet!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •