Stor flexibilitet med roterande varningsljus från BriodLights

BriodLights kommer med smarta lösningar för framtidens belysning. Senast ut är ett roterande varningsljus i LED med alla funktioner för det dagliga arbetet. Dessutom fås hela fyra olika monteringsmöjligheter i ett med BriodLights rotorljus.

BriodLights lanserar nu ett roterande varningsljus med multifäste. I samma förpackning medföljer fyra monteringsmöjligheter: Planmontage med en alternativt tre skruvar, stångmontage samt magnetmontage med adapter för 12 V. Den passar 10-33 V, har EMC R10 och R65 samt klassad till IP68.

BriodLights kommer med smarta lösningar för framtidens belysning.
BriodLights kommer med smarta lösningar för framtidens belysning.

Abkati arbetar alltid för att hitta smarta lösningar för både butik och användare. Med detta rotorljus från BriodLights fås flera möjligheter i ett – perfekt både för kunden som får större flexibilitet och för butiken som sparar yta och inte behöver ta in flera olika lampalternativ, säger Henrik Fransson, produktchef belysning Abkati.

BriodLights roterande varningsljus i LED kommer i en praktisk butiksförpackning där särskild omsorg har tagits till att minska mängden plast.

BriodLights är ett modernt varumärke som står för innovativa och kvalitetssäkrade belysningsprodukter till ett slagkraftigt pris.

Abkati tillhör affärsområdet Transport Solutions inom Axel Johnson International som är en del av Axel Johnson-koncernen. Vi är en av landets ledande importörer och distributörer av komponenter och detaljer för kommersiella fordon och off-road maskiner. Vi tillhandahåller ett av marknadens största utbud av i första hand komponenter för fordon, lastbilar, maskiner inom skogs- och lantbruk och entreprenad.Abkati grundades 1929 och har sin bas i Malmö. Abkati har 50 anställda och omsätter över 200 miljoner kronor. www.abkati.se

BriodLights är ett modernt varumärke som står för innovativa och kvalitetssäkrade belysningsprodukter till ett slagkraftigt pris.
BriodLights är ett modernt varumärke som står för innovativa och kvalitetssäkrade belysningsprodukter till ett slagkraftigt pris.
Dela denna nyhet!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •