RMA 765 V – tyst och kraftfull gräsklippare för stora grönytor

Med den nya effektstarka och batteridrivna proffsgräsklipparen RMA 765 V från STIHL är det enkelt att ta sig an även stora, kuperade ytor. Gräsklipparens låga ljudnivå tillåter arbeten under mer känsliga tider på dygnet vilket ger än mer effektiva dagar för yrkesverksamma.

Med RMA 765 V riktar sig STIHL till professionella användare med höga krav på hållbarhet, livslängd, robusthet och kvalitet. Exempelvis är trädgårdsmästare, kommuner och stora fastighetsägare kunder som kan ha stor nytta av denna produkt.

– RMA 765 V är en kraftfull och effektiv maskin som också är lätt att manövrera. Även sluttande och ojämn terräng går enkelt att klippa tack vare de höj- och sänkbara hjulen och den manuella hastighetskontrollen, säger Mats Gustafsson, produktchef på STIHL Norden.

Gräsklipparen är utrustad med ECO-mode för utökad driftstid och sex hastighetsnivåer, från 0-5,5 km/h. RMA 765 V är bakhjulsdriven, har svängbara framhjul och individuell klipphöjdsinställning på samtliga hjul. Maskinen levereras dessutom med en slitstark 80 liters gräsuppsamlare.

– Tack vare det ergonomiska och fällbara komforthandtaget är det enkelt att sätta i och ta ur uppsamlaren när den ska tömmas. De två multibladen med flödesoptimerade knivar bidrar också till optimalt klippresultat, säger Mats Gustafsson.

RMA 765 V drivs med ryggbatteri som då monteras på maskinen men även med lösa AP batterier via en adapter. Med det ryggburna batteriet AR 3 000L täcks upp till 3 100 kvadratmeter gräsmatta och tillsammans med en 63 cm klippbredd gör detta gräsklipparen optimerad för stora grönytor.

RMA 765 V
Drift: Vario
Hastighet: 0-5,5 km/h
Klippbredd: 63 cm
Klipphöjd: 25 – 100 mm (8 steg)
Ljudeffektnivå: 96 dB
Gräsuppsamlare: 80 liter
Vikt: 44 kg

För mer information, vänligen kontakta:
Mats Gustafsson, produktchef STIHL Norden, 0302-248 00, mats.gustafsson@stihl.se
Gunilla Eriksson, presskontakt STIHL Sverige, 0302-248 08, gunilla.eriksson@stihl.se

Dela denna nyhet!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •