FÖRST STARTAR EN REVOLUTION

NORDICC AB kan konstatera att FÖRST har gjort det igen. De har tagit världens populäraste ( i klassen under 750 kg ) bensindrivna flishugg och gjort om den till något av en revolution inom branschen. Den nya FÖRST TT6 har anlänt med besked: en vikt på låga 745 kg, 360° graders roterande vändskiva och en 37-hästars bensinmotor som möter alla stränga miljökrav. Den är perfekt för alla som jobbar med grönyteskötsel, trädvård m.m. och söker en maskin som har en grym kapacitet, är användarvänlig och lättmanövrerad.

Ta en titt på TT6 och du kommer direkt att upptäcka innovation när den är som bäst. Den är tuffare och starkare än sina föregångare. Den är uppbyggd runt samma grundkomponenter som den populära FÖRST ST6, och är formgiven med en vass design för att se bra ut bakom vilket fordon som helst. Den är otroligt kompakt både i transportläge och när den är vriden 90° grader, en helt ny dimension uppenbarar sig i utbudet från FÖRST. Öppningen ner till inmatningen är bred vilket gör att den greppar grenar och träd snabbt, utan någon som helst tvekan. Flishuggens svänghjulssystem kastar ut flis och grönt helt fenomenalt vilket eliminerar igensättning och driftstopp. Huggen servas och underhålls snabbt och enkelt.

TT6 är tydligt ett resultat av intelligent och framstående ingenjörsteknik från FÖRST in-house utvecklingsavdelning, introduktionen sker därför först nu efter månader av stränga tester för att garantera en stark, robust produkt. Något som är av oerhörd vikt(!) när det gäller en maskin där vikten spelar så stor roll. Något som också spelar in är den kompromisslösa 3-åriga garantin. Allt för att användaren ska känna sig trygg, och kunna fokusera på arbetet.

För mer information kontakta:

NORDICC AB
Tel: 0372-129 99
E-mail: contact@nordicc.se
www.nordicc.se

Dela denna nyhet!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •