Stig Machine AB förstärker sin organisation

Cenneth Engstrand

Senaste tillskottet hos Stig Machine heter Cenneth Engstrand och började sin anställning i slutet på februari 2020. Cenneth kommer att arbeta som säljare på grävmaskiner och hjullastare.
Om ni känner igen Cenneth sedan tidigare så kan det bero på att han ägt och drivit CEMA Maskin i 15 år fram tills han sålde verksamheten 2018, men det kan också bero på att han i bagaget har en framgångsrik karriär som motocrossförare och har tillhört världseliten både inom vanlig ”motocross” samt sidvagnscross.
Senaste tillskottet hos Stig Machine heter Cenneth Engstrand och började sin anställning i slutet på februari 2020. Cenneth kommer att arbeta som säljare på grävmaskiner och hjullastare. Om ni känner igen Cenneth sedan tidigare så kan det bero på att han ägt och drivit CEMA Maskin i 15 år fram tills han sålde verksamheten 2018, men det kan också bero på att han i bagaget har en framgångsrik karriär som motocrossförare och har tillhört världseliten både inom vanlig ”motocross” samt sidvagnscross.

Thomas Grönlund

Thomas Grönlund startade sin anställning på Stig Machine AB hösten 2019. Thomas kommer att arbeta med support till säljarna på olika sätt.
Demo, inbytesbesiktningar, färdigställande inför leverans samt teknisk support blir hans huvudsakliga arbetsuppgifter.
Thomas arbetade tidigare på EMSG som jourtekniker i fält, och är ett välkommet och viktigt tillskott till Stig Machine AB.
Thomas Grönlund startade sin anställning på Stig Machine AB hösten 2019. Thomas kommer att arbeta med support till säljarna på olika sätt. Demo, inbytesbesiktningar, färdigställande inför leverans samt teknisk support blir hans huvudsakliga arbetsuppgifter. Thomas arbetade tidigare på EMSG som jourtekniker i fält, och är ett välkommet och viktigt tillskott till Stig Machine AB.

Mats Renefalk

Mats Renefalk började sin anställning på Stig Machine AB i februari 2020. Mats kommer att arbeta som säljare på hela sortimentet men fokus kommer att ligga på Liugong.
Mats har en lång erfarenhet från branschen och har tidigare arbetat som säljare bland annat på Ramirent samt på Skanska och NCC. Det innebär att han inte bara är kunnig på maskiner utan även kan det en hel del om grusmaterial och asfaltsentreprenader.
Mats Renefalk började sin anställning på Stig Machine AB i februari 2020. Mats kommer att arbeta som säljare på hela sortimentet men fokus kommer att ligga på Liugong. Mats har en lång erfarenhet från branschen och har tidigare arbetat som säljare bland annat på Ramirent samt på Skanska och NCC. Det innebär att han inte bara är kunnig på maskiner utan även kan det en hel del om grusmaterial och asfaltsentreprenader.
Dela denna nyhet!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •