KH-Maskin AB ny Återförsäljare för Wacker Neuson.

KH-Koneet Group fortsätter sin expandering genom att man även i Sverige nu kommer att marknadsföra och sälja Wacker Neusons hela produktutbud, precis som man gör i Finland. Det är KH-Maskin AB som tecknat avtalet med Wacker Neuson Sverige, och man gör det för att förstärka sin produktportfölj ytterligare som idag består av Kobelco grävmaskiner, Ajce hydraulhammare mm.

Vi på Wacker Neuson ser det här som ett viktigt steg för att stärka upp närvaron på den Svenska marknaden och tror att det här samarbetet kommer att bli väldigt bra säger Patrik Viklund MD på Wacker Neuson Skandinavien.

Från KH-Maskin AB:s sida så känns detta väldigt bra och strategiskt rätt märke, som kan komplettera vår produktportfölj med hjullastare, hjulgrävare, dumprar och byggmaskin/komprimeringsortimentet.

Vi kommer att fortsätta jobba hårt med fokus på entreprenadmarknaden samt rentalmarknaden där vi nu kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av produkter säger Martin Lindén VD/Countrymanager KH-Maskin AB.

Kontakt:

Martin Lindén, KH-Maskin AB

Tel: +46 70-418 00 65

Martin.linden@kh-maskin.se

Patrik Viklund, Wacker Neuson

Tel: 46 70-300 02 28

Patrik.viklund@wackerneuson.com

Dela denna nyhet!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •