Rototilt träffar kunder på säkert avstånd

Rototilt livesänder fredag den 29 maj från fabriken med intervjuer, produktnyheter, utlottningar och djupa neddykningar i tekniska detaljer. – Det finns många spännande nyheter som vi planerade att berätta om under vårsäsongen, men pandemin av covid-19 utmanar oss att tänka nytt. Därför har vi skapat en virtuell arena som vi kallar Rototilt Live, säger Markus Olofsson, Försäljningschef Sverige, Rototilt Group AB.

Mässor och visningar är inställda samtidigt som Rototilt har flera intressanta nyheter. Då tar företaget saken i egna händer och sätter upp en virtuell mässa med namnet Rototilt Live. Moderator är Rototilts försäljningschef för Sverige, Markus Olofsson.

-Tittaren kommer väldigt nära oss på Rototilt. Vi gör det ärligt och enkelt med att intervjua kunder, teknikavdelningen, supportavdelningen, VD med mera och samtidigt visa upp vårt kompletta produkterbjudande. Formatet ger oss nya möjligheter. Vi kan till exempel visa detaljer i vårt nya helautomatiska snabbfästessystem QuickChange™, säger Olofsson.

Under sändningen kommer deltagarna att kunna ställa frågor direkt till Rototilt i chatten. En unik möjlighet att få kommunicera med hjärnorna bakom Rototilts produkter.

-Vi ser verkligen fram emot detta! Det kommer att bli en fullspäckad timme med massor av intressant information. Och allt är ju live så vad som helst kan hända, avslutar Olofsson.

Rototilt Live sänds via företagets Facebook-sida fredagen den 29 maj kl 13.00.

Dela denna nyhet!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •