Nordfarm produktnyhet + en världspremiär!

Under digitala mässan Nordfarm Lantbruksdagar 24-25 juni 2020 visar vi upp flera produktnyheter, bland annat gräsharvar från Peecon och nya Rover 50 från Grégoire Besson

NYHET! Gräsharvar från Peecon
Peecon gräsharv förnyar och luftar betesmarker och gamla vallar. Harvarna lanseras i storlekar från 4 till 8,5 meter. Storlekarna 6 respektive 8,5 meter levereras med hydraulisk hopfällning som standard, ett tillval på 5 metersharven. Kedjemattan har tre rader med gjutna stjärnlänkar för att ge bästa resultat. Ramen är av galvad rörprofil med rundade hörn för att lättare glida undan fasta föremål vid motkörning. De är även utrustade med ett vinkeljärn som sladd och kan användas till att jämna ut viltskador i fält.

VÄRLDSPREMIÄR! Rover 50 från Grégoire Besson
Rover 50 kompletterar Grégoire Bessons premiumsegment på plogar. Denna plog kan utrustas med 4 eller 5 skär med hydraulisk stenutlösning, och passar traktorer mellan 80-180 hästkrafter. Ramen är 120×120 och med en vändaxel på 115 mm får man en lättmanövrerad och lättare plog utan att minska hållbarheten. Rover 50 är byggd så att tyngdpunkten ligger närmare traktorn. Plogen har ett bra genomsläpp med en höjd på plogkroppen på 1700 mm och sitter med ett avstånd av 900 mm (1000 mm som tillval). Välj mellan mekanisk eller hydraulisk tiltbredd, med ett spann på 12-22 tum beroende på utrustning. Serieproduktion kommer starta i början av september 2020 och plogen visas för första gången någonsin på Nordfarm Lantbruksdagar 24-25 juni 2020.

Nordfarm lantbruksdagar 24-25/6 2020
Besök mässan på www.nordfarm.se

Dela denna nyhet!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •