ALLU Sverige lanserar nya ALLU Crusher.

ALLU, tillverkaren av produkten ALLU Transformer (Sikt & Krosskopa) för materialbearbetning kan stolt presentera sin senaste utveckling; den helt nya ALLU Crusher. Produkten hade sin globala premiär på CONEXPO i Las Vegas, USA och har hunnit ut till sina första nöjda ägare. Nu har ALLU Sverige glädjen att lansera produkten här på den svenska marknaden. Det nya tunga utbudet av ALLU utrustning för krossning är utformat för att uppfylla de högt ställda kraven från rivnings-, återvinnings- och bergmaterialsindustrin.

Den globala lanseringen av Allu Crusher utgörs initialt av tre modeller för grävmaskiner i storleken 10–35 ton. Modellerna har specialutvecklade funktioner för enkel användning och optimerad prestanda, samtidigt som snabbt underhåll ute på fältet möjliggörs.

Exempel på kundfokuserade funktioner i nya ALLU Crusher:

 • Reversibel krossning: Minimerar risken för stopp, blockeringar eller andra låsningar, samtidigt som högre produktionsnivåer kan uppnås. Dessutom minskas behovet av fysisk hantering i processen.
 • Matningsplatta inbyggd i käften säkerställer att matningen även i en fullt lastad skopa levererar hög kapacitet men minimal risk för stackning.
 • Enkel mekanisk justering för reglering av slutfraktion gör hela krossprocessen enkel och säker med snabb justering för olika fraktioner.
 • Krossen öppnas ”som en mussla” vilket garanterar snabba och smidiga byten av slitdelar tack vare mycket god åtkomst. Detta sparar tid på underhåll, riskerna minimeras för operatör/mekaniker och tiden som kan läggas på produktiv krossning maximeras.

Magnus Eriksson, VD på ALLU Sverige säger om nyheten ALLU Crusher ”Äntligen kan vi erbjuda en produkt för krossning av riktigt hårda material. Vi ser fram emot att ta denna kundfokuserade lösning ut på marknaden. ALLU Crusher kommer komplettera vårt omfattande befintliga produkterbjudande och målet är självklart att utöka kundbasen här i Sverige.”

För mer information, vänligen kontakta:

ALLU Sverige AB, Magnus Eriksson (VD)

0171-17 15 17 / magnus.eriksson@allu.net

 

Om ALLU

ALLU utrustning är utvecklad för att arbeta i krävande miljöer och med en stor mängd olika material.

Detta gör det möjligt för våra kunder att omvandla sitt sätt att arbeta – ”Transform the way they work”.

Genom mer än 30 år av tillverkning så har vår utrustning blivit erkänd för sin kvalitet och pålitlighet, i arbetet med att omvandla arbetsmetoder och affärslösningar världen över. ALLU arbetar idag från 7 regionala kontor och distribuerar till över 30 länder. ALLU Sverige AB hanterar Allu:s produkter på den svenska marknaden med försäljningskontor, lager och verkstad i Enköping.

Dela denna nyhet!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •